Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΛΕΣΧΗ ΑΦΗΓΗΣΗΣ «ΛΕΣ;»: ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑ


Η άνοιξη ήρθε για τα καλά! Τί καλύτερο για να την γιορτάσουμε από το να μαζευτούμε και να μοιραστούμε παραμύθια και ιστορίες. Και μάλιστα με ταβάνι μας τον ουρανό!

Οι Παραμυθοκόρες σας περιμένουν την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 20.00 στο θεατράκι του Κεραμεικού, στο τέρμα της οδού Μελιδώνη στο Θησείο για να πούμε και να ακούσουμε παραμύθια και ιστορίες, ποιήματα αλλά και προσωπικές εμπειρίες για το φως και τη σκιά. Γιατί όσο το φως του ήλιου απλώνεται άλλο τόσο απλώνεται και η σκιά γύρω μας. Πού κρύβεται άραγε η μαγεία; Πού κρύβονται οι κίνδυνοι; Κάτω από τον ήλιο ή  μέσα στις σκιές;

Οι συναντήσεις της Λέσχης Αφήγησης γίνονται μια φορά το μήνα. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους κάθονται όλοι μαζί, μοιράζονται ιστορίες, παίζουν αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια και γίνονται μια παρέα.

Η είσοδος στη Λέσχη Αφήγησης «Λες;» είναι ελεύθερη και το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι μιαν ιστορία. Πάρτε, λοιπόν, τους φίλους ή όσους ξέρετε ότι αγαπούν τις ιστορίες και τα παραμύθια και ελάτε να περάσουμε μιαν όμορφη βραδιά.

Πότε: Τετάρτη 29 Μαΐου στις 20.00
Πού: Στο θεατράκι του Κεραμεικού, στο τέρμα της οδού Μελιδώνη, κοντά στο σταθμό του Θησείου.
Πληροφορίες: info@paramythokores.gr

Βασιλεία Βαξεβάνη    6977992693
Αντωνία Βέλλιου        6948830034

Ιφιγένεια Κακριδώνη  6946575858

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου