Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ένας Γενάρης γεμάτος παραμύθια στο Βρυσάκι



Οι Παραμυθοκόρες ξεκινούν τη νέα χρονιά με φούρια και δημιουργικότητα! Δύο νέες παραστάσεις για παιδιά κάθε Σάββατο απόγευμα και την τελευταία Κυριακή του μήνα μια νέα παράσταση που απευθύνεται σε ενήλικες.

Το δώρο θέλει αντίδωρο και πάλι δώρο μένει
Το μεγαλύτερο δώρο είναι η αγάπη και η καλοσύνη. Έτσι και εμείς θα σας πούμε παραμύθια και ιστορίες για έναν καμπούρη που δεν είναι πια καμπούρης, για έναν φτωχό που δεν είναι πια φτωχός και για έναν άνθρωπο που δεν είχε τίποτα και είχε τα πάντα.

Πότε: Σάββατο 4/1 και Σάββατο 11/1 στις 17.00

Μη φωνάζεις! Δε σε φοβάται κανείς!
Σκοτεινές λίμνες με τρομερούς δράκους, υγρές σπηλιές με μοχθηρά τέρατα και άγρια δάση με κακούς λύκους. Και όμως υπάρχουν κάποιοι που δε φοβούνται και τολμούν να πάνε ως εκεί και να τα βάλουν μαζί τους.

Πότε: Σάββατο 18/1 και Σάββατο 25/1 στις 17.00

Της αγάπης τα θολά νερά
«Ο Έρωτας που βάσανα μοιράζει, ο Έρωτας που παραμύθια πλάθει μου άρπαξε την ψυχή μου και την τράνταξε, ίδια καθώς αγέρας από τα βουνά χυμάει μέσα στους δρυς φυσομανώντας» (Σαπφώ)
Παραμύθια του έρωτα και της αγάπης. Παραμύθια γι’ αυτόν το αγέρα από τα ψηλά βουνά που σε παίρνει, σε παρασέρνει και σε ρίχνει σε βαθιά νερά, στα θολά νερά της αγάπης. Μα εκεί κανείς δε ξέρει τι θα συναντήσει. Μπορεί να βρει την ευτυχία, μπορεί και να βυθιστεί σε άβυσσο σκοτεινή. Μα στ’ αλήθεια ποιος μπορεί να αντισταθεί;

Πότε: Κυριακή 26/1 στις 20.00

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου